top of page
De Zetelfabrikant

Zetels en kussens
op(uw) maat

De Zetelfabrikant

Voor herstellen en stofferen kunt
u bij De Zetelfabrikant terecht

De Zetelfabrikant

Buitenmeubels en buitenkussens
voor op uw terras

caravan

Mobilhomes & caravans:
kussens en matrassen op maat

De Zetelfabrikant

Ook de doe-het-zelver
kan bij ons terecht!

De Zetelfabrikant

Herstellen en stofferen

van bioscoopstoelen

De Zetelfabrikant

Herstellen en stofferen

van designmeubelen

vraag

Stel een vraag

Waarborg van 3 jaar

Eigen atelier

Kennis en vakmanschap

Oplossingen op maat

Eigen dienst voor levering en afhaling

De Zetelfabrikant bioscoopstoelen en meer

De Zetelfabrikant uit Zonhoven (Limburg) is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in het stofferen en opmaken van zetels. Wat begon met de opmaak en herstelling van oude zetels, breidden we later uit naar het produceren van kussens en matrassen. De Zetelfabrikant ontwerpt en produceert zitmeubelen voor verschillende doeleinden. Zo maken en herstellen wij bioscoopstoelen, stoelen voor aula’s, stoelen voor vergaderzalen en meer. Neem contact op voor meer informatie over onze diensten. U kunt ons telefonisch, via mail of via het contactformulier bereiken.

Van cinemazalen tot aula’s

Bent u op zoek naar een professionele stoffeerder of hersteller van zitmeubels? De Zetelfabrikant heeft tientallen jaren ervaring. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, vernieuwen, herstellen en stofferen van allerhande zitmeubels, zoals cinemastoelen, concertzaalstoelen, theaterstoelen, stoelen voor aula’s, stoelen voor conferentiezalen, stoelen voor vergaderzalen, en stoelen voor seminariezalen.

Zo kunt u ons onder andere inschakelen voor het vakkundig vervangen van de schuimen en het ontwerpen van op maat gemaakte stoelen. Onze stoelen zijn ergonomisch ontworpen om de zithouding te verbeteren. Bovendien maken wij gebruik van antibacteriële stoffen die voldoen aan de hoogste officiële normen voor de gezondheid.

Neem contact op met De Zetelfabrikant

De Zetelfabrikantuit ZZonhoven (Limburg) is uw specialist voor het herstellen, ontwerpen en vernieuwen van onder meer stoelen en zetels voor concertzalen, vergaderzalen in hotels en seminarieruimtes. Heeft u interesse of heeft u vragen? Dan kunt u ons steeds contacteren. Wij zijn telefonisch, via mail of via het invulformulier op deze website bereikbaar.

Vernieuwen en stofferen van bioscoopstoelen, cinemastoelen, theaterstoelen: De Zetelfabrikant is uw specialist

Anchor 1
bottom of page